Tämä juustokakku on ehdottomasti parhaasta päästä! Ohje löytyi Parasta kotiruokaa kirjasta jota suosittelen kaikille. Monipuolinen kirja, reseptejä laidasta laitaan.1241721851_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Marjasuu (suluissa määrät joita itse laitan yleensä)

Pohja: 200g kaurakeksejä (250)

100g margariinia tai voita (150)

 

Täyte: 5 liivatelehteä (6)

½dl vaaleaa mehua tai vettä

2 dl kuohukermaa

1-1½dl sokeria

2 tl vaniliinisokeria

2 dl maitorahkaa

175g maustamatonta tuorejuustoa (200g)

1 kananmuna

Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos irtoreunavuoan pohjalle.  Pehmennä liivatteita kylmässä vedessä n 5 minuuttia, puserra kuiviksi ja liota kiehuvaan mehuun. Vatkaa kerma lisää loput aineet hyvin sekoittaen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä n 5 tuntia. Valmista hyytelösokeri ohjeen mukaan. Asettele marjat kakun päälle ja sivele pintaan hyytelö.