Onpa taas aikaa vierähtänyt enkä ole ehtinyt päivittelemään blogia. Alku viikosta tein kaksi kääretorttua, toisessa mansikkahilloa ja kermaa toisessa mangotäyte. Olisikohan ollut 5-6 munan taikina josta tein kaksi pientä kääretorttupohjaa säädettävällä neliö-vuoalla.

1241287107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 munan sokerikääretorttupohja:

3munaa

n 1dl sokeria

n 1dl vehnäjauhoja

1/3dl perunajauhoja

Paistetaan 225 asteessa noin 6 minuuttia.

 

Marianne-mango täyte:

2dl kermaa

250g maitorahkaa

1 ps marianne crush-rouhetta

1 rkl sokeria

1 tl vaniliinisokeria

1 prk (425g) mangoviipaleita

koristeluun kermaa ja esim suklaa rouhetta tai marianne crushia.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka, sokerit ja marianne crush. Valuta mangoviipaleista liemi ja kuutioi pieneksi. Levitä ensin massa kääretorttupohjan päälle ja levitä tasaisesti mangokuutiot massan päälle (minä sekoitin mangokuutiot massaan). Rullaa, koristele.