Olin ihan kokonaan unohtanut tämän kakun, löysin kuvan ja ajattelin lisätä sen tänne. Kesällä on tiedossa isot häät jonne minulla on kunnia tehdä täytekakut. Tämän kakun tein samana päivänä kuin supermieskakunkin, maistiais tarkoitukseen. Hääpari pääsi siis maistamaan kakkua mansikkamousse täytteellä.

Päälle harjoittelin (taas) koripunoksen kermasta kun oli ylimmääräistä kermaa niin paljon ja en muutakaan keksinyt... Lisäsin koristeita joita poika popsi sitten innolla suuhunsa kun pääsi kakun kimppuun (leikkaa itselleen aina parhaat koristeet).

Täytteenä mansikkamousse (4-5munan kakkuun ohje x2):

3 liivatetta

1dl vispikermaa

1dl ranskankermaa

100g mautamonta tuorejuustoa

3/4 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2,5 mansikoita soseutettana

Liota liivatteet kylmässä vedessä n. 10min. soseuta mansikat. Yhditä aineet keskenään lukuunottamatta kerma. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaan veteen ja lisää seokseen ohuena nauhana, hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi kerma varovasti sekoittaen.

Nyt täytyy myöntää, että en muista tarkalleen mistä ohjeen olen saanut. Se löytyy kuitenkin reseptivihkossani, joten muutamaan otteeseen olen tätä täytettä tehnyt. Taitaa olla Ullan Unelman vanhoilta blogi sivuilta.