1248772196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248770734_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja noin 7 munan sokerikakkupohja, täytteenä sitruunamousse. Päällä sokerimassaa, värjättynä pinkillä sprayllä. Kukka sokerimassaa, lehdet marsipaania ja koristeviivat tummaa suklaata. Sokerimassan alla ohut kerros sokerikreemiä.

 

Sitruunamousse:

1-2 sitruunan kuori ja mehu

7 liivatelehteä

400g mautamatonta tuorejuustoa

2dl vaniljajogurttia

2dl maitorahkaa

2½ dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

3 isoa tai 4 pientä kananmunan valkuaista

Kylmässä vedessä liotetut liivatteet sulatetaan kiehuvaan sitruunan mehuun. Kaikki aineet paitsi valkuaiset sekoitetaan keskenään, liivatemehu valutetaan ohuena nauhana samalla hyvin sekoittaen. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita joukkoon varovaisesti. Täytä kakku heti ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

 

Sokerikreemi:

250g suolatonta voita

500g tomusokeria

1-2 rkl maitoa

Vaahotetaan voi ja tomusokeri. Jos massa on liian jämäkkää sitä voi ohentaa maidolla, helpottaa kreemi levittämistä