Kermakakku. Täytteenä mansikkahilloa, mansikoita ja kermaa. Kakkupohja gluteeniton. Päällä sokerimassasta tehdyt koristeet, värjätty vaaleanpunaisella lustre sprayllä.
Ja koristeet vielä lähempää.
Kakkuihin tuli myös nimikyltit ja jotta nimi pysyisi salaisuutena loppuun saakka annoin kyltit erikseen ja ne asetettiin kakun päälle juuri ennen tarjoilua. Nimikylttejä tein useamman (harjoittelu mielessä).
Gluteeniton kakkupohja:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhoa
1dl gluteenitonta jauhoa esim. Semper gluteeniton hieno jauhoseos (Fin mix)
1 dl perunajauhoja
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti sekoittaen, siivilän läpi keskenään sekoitetut jauhot. 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentit