Tämä juustokakku on ehdottomasti parhaasta päästä! Ohje löytyi Parasta kotiruokaa kirjasta jota suosittelen kaikille. Monipuolinen kirja, reseptejä laidasta laitaan.
Marjasuu (suluissa määrät joita itse laitan yleensä)
Pohja: 200g kaurakeksejä (250)
100g margariinia tai voita (150)
Täyte: 5 liivatelehteä (6)
½dl vaaleaa mehua tai vettä
2 dl kuohukermaa
1-1½dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 dl maitorahkaa
175g maustamatonta tuorejuustoa (200g)
1 kananmuna
Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos irtoreunavuoan pohjalle. Pehmennä liivatteita kylmässä vedessä n 5 minuuttia, puserra kuiviksi ja liota kiehuvaan mehuun. Vatkaa kerma lisää loput aineet hyvin sekoittaen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä n 5 tuntia. Valmista hyytelösokeri ohjeen mukaan. Asettele marjat kakun päälle ja sivele pintaan hyytelö.
Kommentit