Valkosuklaamoussekakku, marsipaanikuorrutteella, joka on värjätty punaisella Lustre spray:llä. Lautanen on tosi likainen kun laitoin siihen värimerkkejä. puolet kakusta oli mansikkaa ja puolet vadelmaa. 

Sokerikakkupohja (ohje Ullan Unelma, puolitin määrät):

3 kananmunaa

1 dl sokeria 

1 1/4 dl vehnäjauhoja 

1/4 dl perunajauhoja

 ½ tl leivinjauhetta 

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi. Paista voidellussa (halkaisija 20cm) vuoassa 175 asteessa noin 45 minuuttia.
 

Valkosuklaamousse (ohje iloleipuri-kakkuvuoasta):

5 liivatelehteä 

200g tuorejuustoa

2 munaa

1tl vaniljasokeria

1,25dl sokeria

2 dl flora vispiä

200g valkosuklaata

Lisäksi esim. pakaste marjoja.

Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 10 min. Sulata valkosuklaa mikrossa. Erottele munista valkuaiset ja keltuaiset. Sulata liivatteet n. ½dl kiehuvaan veteen. Sekoita keskenään keltuaiset, tuorejuusto, sokerit ja suklaa. Lisää hyvin sekoittaen liivateseos, ohuena nauhana. Vatkaa kerma ja lisää massaan varovasti sekoittaen. Vatkaa valkuaiset ja lisää myös massaan varovasti sekoittaen.

Leikkaa kakkupohja kolmeen kerrokseen, laita rirtopohjainen vuoka lautaselle, ilman pohjaa ja kasaa kakku siihen sisälle. Levitä kostutetulle kakkupohjalle jäiset marjat ja kaada siihen päälle. Samalla tavalla vielä toinen kerros. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Päälle kaulittu marsipaani n. 350g ja reunoille leikattu kuvioleikkurilla liuska. Pienet kukat sokerimassasta leikattu muotilla ja keskellä hopeakuula.